Over ons

Home / Over ons

Even voorstellen

BkH Financiële Dienstverlening is een jong en vooruitstrevend administratie- advieskantoor dat kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Wij bieden onder andere financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch advies en daarnaast nog zoveel meer...

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Helder en persoonlijk advies

Wij zijn een betrouwbare sparringpartner die in staat is snel en professioneel te schakelen. Met ons bespreekt u uw ideeën en doelstellingen, waarbij wij fungeren als uw persoonlijke klankbord. Hierbij kunnen wij met u meedenken en geven wij glasheldere adviezen, altijd passend voor uw situatie.

Modern en efficiënt

Wij beschikken over tools die de afwikkeling en dagelijkse informatie-uitwisseling vergemakkelijken. Wij maken o.a. gebruik van Exact Online, Unit4 en Nmbrs®. Zo zijn uw bestanden en toepassingen niet alleen veilig opgeslagen, maar ook toegankelijk. Altijd en overal.

Uitgebreid netwerk

Sommige vraagstukken vragen een expertise. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onafhankelijke samenwerkingsverbanden kunnen wij u doorverwijzen naar dé specialist die u nodig heeft. Het resultaat is dat u met al uw vraagstukken bij ons terecht kunt.

Coach

Het is belangrijk voor starters en snelgroeiende bedrijven om goede coaching te krijgen. Vaak houdt die coaching in: het afremmen van impulsiviteit, het realistischer maken van te optimistische (financiële) plannen en het juist inschatten van toekomstige investeringen, omzet en kosten. Ook hiermee kunnen wij u verder helpen.

Voor iedere onderneming

Iedere ondernemer is bij ons van harte welkom, wij bieden maatwerk aan dat gepersonaliseerd is voor elk bedrijf of individu – van horeca, detailhandel en de vrijetijdsector tot individuele vrije beroepen. Groot of klein, bij ons kunt u terecht!

Wederzijds vertrouwen

Wij bouwen graag aan een duurzame vertrouwensrelatie, gezien dit het begin is van een fijne samenwerking. Niet alleen met u, maar ook met onze medewerkers, onafhankelijke samenwerkingspartners en ons uitgebreide netwerk.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?

Maak vrijblijvend een afspraak om kennis te maken!